онлайн бутик за официални рокли
Белноар

Условия за ползване

РЕГИСТРАЦИЯ
ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
ПОРЪЧКА
ПОКУПКА
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
ДОСТАВКА  
ТРАНСПОРТ/ОПАКОВКА
РЕКЛАМАЦИИ
МОИТЕ ЛЮБИМИ МОДЕЛИ
УСЛУГА ПОД НАЕМ
РАЗМЕРИ

РЕГИСТРАЦИЯ

За да направите поръчка през нашия онлайн магазин, трябва първо да се регистрирате – това може да направите през бутон РЕГИСТРАЦИЯ в менюто от лявата страна.

На електронния адрес, който посочите при въвеждане на данните си, ще получите писмо за потвърждаване на регистрацията Ви в магазина.

Дори и да няматe регистрация, можете да добавяте артикули в своята виртуална кошница - след като сте готови да финализирате поръчката си, системата ще изиска регистрация преди да Ви даде потвърждение.


начало

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Предоставените лични данни във Вашия профил ще бъдат ползвани само за целите на обработка, потвърждение и доставка на Вашите поръчки и ще бъдат съхранявани в съответствие със Закона за защита на личните данни.


начало

ПОРЪЧКА

Кoгато сте готови да купите желаните стоки от нашия каталог, от страниците на отделните артикули можете да натиснете бутона КУПИ СЕГА и така да ги добавите към Вашата виртуална кошница.

От нея можете да продължите пазаруването като натиснете бутон ОБРАТНО В МАГАЗИНА.

Ако желаете да изтриете определен артикул от своята кошница, натиснете най-десния бутон (икона със стрелка и кош).

Когато моделите ни са в единични бройки, опцията за промяна на количеството няма да е активно (както и иконата с две стрелки в ляво от снимката на продукта).

Цените обявени в онлайн магазина са в лева с включено ДДС.  Ако стойността на покупката е под 600 лв, допълнително се заплаща транспортната такса за доставка на пратката до посочения от Вас адрес и такса наложен платеж, определени от куриерската фирма.

Можете да правите поръчки онлайн по всяко време на деня или по телефона в офиса на фирмата (02/951 60 50) всеки работен ден от 10:00 до 18:00 часа и в събота до 14:00 часа.


начало

ПОКУПКА

За да финализирате своята поръчка и да я пратите за обработка при нас, моля натиснете бутон НАПРАВИ ПОРЪЧКА.

След това проверете своите данни и адреса на доставка и натиснете бутон ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКАТА.

Системата дава възможност за въвеждане на няколко адреса (домашен или офис адрес например), затова обърнете внимание кой адрес стои в поръчката Ви.

(Ако не сте наш регистриран потребител, преди потвърждението системата ще Ви изиска регистрация.)

NB! След като получим поръчката Ви, наш представител ще се свърже с Вас на посочените от Вас телефони, за да я потвърди и да уточни подробностите по доставката.


начало

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

1. Наложен платеж – плащате в брой на представител на куриера в момента на доставка (в случай че покупката Ви е под 600 лв., сумата се формира от стойността на покупката, таксата наложен платеж и транспортната услуга, определени според тарифата на куриерската фирма), като заедно със стоката получавате и касови бележки.

2. В офиса на BELNOIR.BG – плащате на място в офиса ни.

До изтичане на седем дневния срок посочен в ЗЗП, чл.53, плащането се третира като депозит.


начало

ДОСТАВКА

За доставка на Вашите поръчки ползваме външна куриерска фирма. Oбикновено за територията на София срока за доставка е деня след потвърждаване на Вашата поръчката, а за страната – 2 до 3 дни след това в зависимост от населеното място.

Доставката е безплатна за покупки над 600 лв. За покупки под тази стойност, цената се определя от тарифите на куриерската фирма за транспорт и за такса наложен платеж.

начало

ТРАНСПОРТ/ОПАКОВКА

Роклите се опаковат в подаръчна картонена кутия, а останалите ни артикули в специални пликове, които да ги предпазят при транспортирането и те да стигнат до Вас в отлично състояние.


начало

РЕКЛАМАЦИИ

В случай, че получената стока не отговаря на Вашите очаквания, ние ще я приемем обратно при следните условия:

- да бъде върната в срок от 7 дни

- разходите по куриера за връщането са за Ваша сметка

- ако продуктът е във вида, в който сте го получили – с ненарушена цялост (т.е. стоката не е ползвана, носена, прана, гладена, скъсана), с етикетите прикрепени към нея, в опаковката, в която сте ги получили и с касовата бележка.


начало

МОИТЕ ЛЮБИМИ МОДЕЛИ

Aко сте регистриран потребител, можете да създавате Ваша собствена селекция от предпочитаните от Вас артикули. Това става като натиснете бутон МОИТЕ ЛЮБИМИ МОДЕЛИ от страницата на всеки артикул. А от менюто в ляво можете да се връщате във Вашата селекция и да я разглеждате.


начало

УСЛУГА ПОД НАЕМ

Имаме удоволствието да Ви предложим услугата ползване под наем на определени артикули от колекцията на Belnoir!

Моделите, които можете да ползвате под наем са в секцията ПОД НАЕМ в лявото меню на екрана Ви.

При наемане на артикул/артикули от колекцията, клиентите сключват договор за наем с нас при следните общи условия:

- стойността на наема се изчислява като 40-50% от крайната цена на стоката в зависимост от конкретния артикул

- при приемане на артикулите за ползване под наем, клиентът внася депозит в размер на цялата им стойност и се изготвя приемо-предавателен протокол

- времето за ползване на стоките се уговаря индивидуално според момента и мястото на ползване

- при връщане на артикулите след ползването им и ако те са в добър търговски вид, от стойността на депозита се удържа само цената за наема, а останалата сума получавате обратно

- при нарушаване търговския вид на стоката от депозита, освен цената на наема, се удържа стойността, с която да се покрие ремонта на повредата или цялата крайна стойност на стоката, ако тя е тотално неизползваема.

начало  

РАЗМЕРИ

Размер

32

34

36

38

40

42

44

46

48

50

Обиколка бюст (см)

82

85

87

90

92

96

100

104

109

114

Обиколка кръст (см)

61

63

66

68

71

75

79

82

87

93

Обиколка ханш (см)

87

90

93

95

98

101

105

109

114

119


начало


Назад


Copyright © 2003-2018 Zen Cart.
Powered by Zen Cart